Despre noi

Suntem designerul oficial, producătorul şi distribuitorul mărcilor Miss Lulu şi Kono.Lucrăm din greu pentru a ţine pasul cu ultimele tendinţe de modă; pentru a vă aduce produse superbe la preţuri competitive.Furnizăm magazine de toate tipurile şi mărimile, cu produsele noastre de vânzare într-o gamă largă de locaţii în întreaga Europă.Cu multe magazine noi, magazine de top şi magazine online ce sunt aprovizionate de  Miss Lulu şi Kono în fiecare lună.Genţile noastre uimitoare devin un nume mult mai recunoscut în lumea modei accesibile.

Producem o gamă largă de poşete superbe, sacoşe, rucsacuri, poşete şi accesorii; pentru a asigura o gamă mereu în evoluţie, de produse la modă uimitoare.De la genţi elegante şi clasice, la gențile plic drăguţe şi elegante; suntem siguri că avem ceva pentru toată lumea. Poșetele noastre angro sunt disponibile la prețuri mici, cu termeni care se potrivesc tuturor întreprinderilor mici și mari.

 

Noul nostru brand Kono atrage mai multă atenţie în fiecare zi, cu gama noastră în evoluţie de valize şi rucsacuri care primesc recenzii mari pentru durabilitatea şi designul lor.Cu bagajul nostru care devine mai popular în fiecare zi, acum este un moment bun pentru a obține valize angro de la un furnizor reputabil.

Pentru mai multe informaţii despre mărcile şi produsele noastre, vizitaţi paginile de informaţii afişate la dreapta; sau trimiteţi-ne un e-mail la enquiries@lulubags.co.uk
 

Free Shipping
Shipping in world for orders over £200
Special Gift
Give the perfect gift to your loved ones
Money Back
Not receiving an item applied to reward