Renunţă la condiţiile şi condiţiile de transport

ACORDUL DE TRANSPORT

Miss Lulu oferă posibilitatea de a transporta direct pachetele persoanelor/adreselor, altele decât cele indicate în contul dvs angro. Este responsabilitatea ta să te asiguri că adresa este completă şi corectă.

Pachete vor fi ambalate și expediate de la depozitul nostru din Cardiff.

Miss Lulu NU va pune în pachet nici o chitanţă/preţ/pliante de vânzare/etc.

Pachetele de transport direct au o taxă de manipulare suplimentară 1631.00 pe comandă.Toate tarifele de transport clasic și/sau supradimensionat se aplică în continuare.

Miss Lulu nu este în măsură să furnizeze clienților dvs. niciun document al dumneavoastră (de exemplu, fișe de ambalare, chitanțe, etc.).

Tu, clientul nosrtu angro, esti responsabil de returnări/schimburi/etc. Miss Lulu nu se va ocupa de returnări/schimburi/etc. pentru transporul direct. Miss Lulu nu va accepta telefoane, scrisori şi pachete direct de la oricare dintre clienţii tăi.

 Miss Lulu își rezervă dreptul de a opri transporturile de livrare în orice moment; cu toate acestea, vom notifica clienții dumneavoastră înainte de a face acest lucru.

Miss Lulu expediază numai prin Royal Mail Tracked 48 (-163; 2.76), Tracked 24 (-ul 163; 3.84) și Livrare specială 1pm („163; 12.00”)  (opțiuni disponibile la check-out).Dacă este necesară o altă opţiune de transport, va trebui să ne contactaţi.

 Colectarea de către Royal Mail se face Luni-Vineri 4.30pm, nu se expediază în weekend.

Prin crearea unui cont de livrare directă, eşti de acord cu termenii si condițiile Miss Lulu.Dacă termenii si condițiile nu sunt respectate, Miss Lulu are dreptul de a opri livrarea directă.

 

Free Shipping
Shipping in world for orders over £200
Special Gift
Give the perfect gift to your loved ones
Money Back
Not receiving an item applied to reward