Termeni de plată

Acceptăm toate cardurile de credit şi de debit, cu excepţia American Express.Serviciile noastre de plată sunt prin Sage Pay, una dintre cele mai mari şi mai sigure modalități de plată din Marea Britanie, nu avem nici o informaţie bancară personală în sistemul nostru.

Din motive de securitate, Sage Pay acceptă numai carduri de credit/debit care corespund adresei de facturare a cardului.

Dacă plata dumneavoastră eşuează, vă rugăm să verificaţi adresa pe care aţi furnizat-o pentru plata cardului, deoarece adresa şi codul poştal trebuie să se potrivească cu cardul.În cazul în care plata va eşua comanda va fi respinsă.

 

 

Sage Pay va accepta doar 100% plăți sigure, în cazul în care oricare dintre datele dvs. nu se potrivesc cu datele de card, de exemplu adresa, codul poștal, numărul casei, numele sau codul de securitate.Sage Pay va respinge plata şi nu va fi colectată.Banca dumneavoastră poate încerca să trimită plata chiar dacă Sage Pay a respins plata şi plata nu va fi colectată şi nu va fi returnată băncii dumneavoastră în termen de cinci zile lucrătoare.

Banca dvs. este în măsură să inverseze plata. Sage Pay este un furnizor și nu este în măsură să trimită înapoi plăți care sunt respinse; numai băncile au autoritatea de a face acest lucru.

Puteți apela, de asemenea, la birou și de a face plata prin card prin telefon prin intermediul mașinii noastre de card.

Alternativ, acceptăm transferuri bancare.

Dacă doriţi să plătiţi prin transfer bancar vă rugăm să ne contactaţi pentru a vă asigura că aveţi datele corecte ale băncii, deoarece din când în când acest lucru se poate schimba.

Nicio comandă nu va fi trimisă fără plată.

 

Free Shipping
Shipping in world for orders over £200
Special Gift
Give the perfect gift to your loved ones
Money Back
Not receiving an item applied to reward