Termeni & condiții pentru pre comandă

Conturile noastre de pre-comandă lucrează foarte similar cu site-ul nostru obișnuit, doar în cantități mai mari.

Tot ce am fabricat vreodată este disponibil pe site-ul nostru de pre-comandă, așa că, dacă există ceva la care am întrerupt producția dar pe care îl doriți aveți posibilitatea să-l comandați aici.Și prețul este cu 20% mai mic decât prețul angro obișnuit.

Adăugați elementele pe care doriți să le comandați în coș, și alegeți cantitatea „ minim 50 bucăți pe culoare, pe articol.Termenii diferă pentru modele cărora le-am întrerupt producția, și, de asemenea, dacă doriți să achiziționați un element într-o culoare pe care nu am produs-o anterior.Vă rugăm să trimiteți email pentru orice nelămurire preorder@lulubags.co.uk.

Înainte de check-out aveți opțiunea de a personaliza branding-ul și modul în care elementul este ambalat.Dacă aveţi nevoie de acest serviciu, asiguraţi-vă că faceţi acest lucru în acest stadiu şi nu după, astfel încât să fiţi taxaţi pentru personalizarea corectă, toate înregistrările pentru comanda dumneavoastră sunt în întregime într-un singur loc, iar producţia poate începe imediat.

Puteți plasa comanda cu un minim 30% depozit (alte planuri de plată disponibile).Comanda dumneavoastră nu va începe să fie procesată până ce depozitul/avansul nu este plătit, vă recomandăm să faceţi acest lucru imediat.

Randamentul mediu este de aproximativ 60-75 zile de la plata depozitului dumneavoastră și confirmarea comenzii. **Vă rugăm să rețineți că orice comenzi plasate înainte și în timpul Anului Nou Chinezesc vor dura mai mult din cauza închiderii fabricilor termen de până la o lună.***

Veţi fi contactaţi cu 1-2 săptămâni înainte ca produsele dumneavoastră să ajungă în depozitul nostru, vă cerem să efectuaţi plata înainte de sosirea produselor, astfel încât să le putem expedia imediat.

În cazul în care plata este întârziată, ne rezervăm dreptul de a retrage reducerea de 20% şi de a percepe costurile financiare (1% anual) şi taxa de depozitare („de163; 1 pe cutie pe saptămână).

 

CUM SE ACTIVEAZĂ UN CONT DE PRE- COMANDĂ

1.Sunteţi un client angro

2.Ați comandat până acum de peste cinci ori în total

3.Ați comandat până acum de peste ’163; 5,000 în total

De îndată ce ați îndeplinit criteriile de mai sus în viitor, veți fi notificat în mod direct și veți putea să vă deschideți contul de pre-comandă cu noi.

Free Shipping
Shipping in world for orders over £200
Special Gift
Give the perfect gift to your loved ones
Money Back
Not receiving an item applied to reward