Genți Angro

Gențile și poșetele noastre angro

 

Dacă sunteți în căutarea unor produse noi, frumoase pentru a vinde în boutique-ul sau magazinul dumneavostră online, atunci nu este nevoie sa căutați mai departe.Stocăm o gamă largă de genți şi poşete la modă, superbe pentru a se potrivi tuturor stilurilor şi tipurilor de magazine. De asemenea, stocăm o gamă largă de la genți de umăr simple la diferite imprimeuri, satisfăcând gusturile fiecăruia.

 

Lulubags.co.uk este producătorul şi distribuitorul oficial al mărcii Miss Lulu.Suntem angajaţi în fabricarea de produse care sunt de înaltă calitate, dar accesibile în cost.Acest lucru este pentru a vă asigura că puteți face lucruri bune pentru afacerea dumneavoastră, în timp ce, de asemenea, păstrați clienții dumneavoastră fericiți. Dacă vă place cum arată selecţia noastră de poşete, ghiozdane, bagaje, atunci de ce nu încercaţi să plasaţi o mică comandă.Suntem siguri că putem furniza produsele şi serviciile pentru clienţi pe care le căutaţi de la un furnizor de încredere.

Site-ul nostru este ușor de utilizat, funcționând la fel ca orice site de cumpărături. Pur și simplu umpleți coșul de cumpărături (situat în colțul din dreapta sus al paginii web) cu produsele pe care le doriți, și check-out cu informațiile necesare.Site-ul folosește o caracteristică a stocului în timp real, ceea ce înseamnă că toate produsele prezentate sunt disponibile la momentul achiziției.

 

Termeni și condiții

 

Comanda noastră minimă este de 163;100 (fără TVA), fără cerințe de cantitate minimă, astfel încât să puteți cumpăra produse unice.Oferim transport gratuit atunci când cheltuiți peste 163;200 (fără TVA) pentru Marea Britanie.Avem nevoie de plata completă înainte de a începe procesarea și transportul.Când comanda dumneavoastră este livrată, vă vom trimite un cod cupon care poate fi utilizat la următoarea achiziție (de exemplu. „ 163; 50 pentru a fi utilizat în termen de 30 zile).Oferim alte reduceri pentru achiziții mai mari începând de la 5% de la% distant% de la% distant% de la% 163; 500, de pe% de la marginea% 163; 500.Pentru termeni și condiții complete; - consultați pagina de informații Reduceri și Promovare .

 

Poşta gratuită nu se aplică altor oferte, adică Black Friday.

 

Cu extinderea genţilor şi valizelor de marcă Miss Lulu/Kono în Marea Britanie şi Europa, oferim un mediu de afaceri normal şi un serviciu mai bun pentru agenţii de la toate nivelurile; credem că trebuie puse în aplicare anumite termeni şi condiţii.

Prin prezenta declarăm că tuturor agenților nu li se permite licența ASINs existentă pe platforma de comerț electronic (Amazon).Solicităm să vă creaţi propriile licențe, care pot fi evaluate gratuit.După ce licențele au fost create, dacă altcineva vinde sub licența dvs. și încearcă să subcotaze prețurile vă rugăm să ne aduceți la cunoștință.Vom impune sancțiuni vânzătorului neconform sau vom înceta să le furnizăm.Credem că acest lucru va aduce beneficii agenților noștri.Scopul nostru este de a face vânzarea produselor noastre cât mai echitabile posibil pe piaţa în creştere.

 

Creează un cont angro

Crearea unui cont angro este rapid și ușor.Click aici pentru a găsi formularul nostru online.Completați cu atenție toate informațiile necesare, asigurându-vă că toate informațiile sunt exacte.Când ajungeți la opțiunea "Tip de cont", vă rugăm să vă asigurați că selectați "comerț" dacă depuneți cerere pentru angro.Odată ce acest lucru a fost finalizat, ne permite să știm prin e-mail și putem verifica și activa contul dumneavoastră (acest lucru de obicei durează mai puțin de 24 ore Luni-Vineri).Pentru a ne trimite un e-mail pur şi simplu completaţi formularul de contact de mai jos cu numele şi adresa dvs. de e-mail; şi să ne spuneţi în rubrica "anchetă" că aţi creat un cont care necesită activare.

Formular de contact

Nume:

E-Mail:

Mesaj:

Introdu codul din imagine:

Free Shipping
Shipping in world for orders over £200
Special Gift
Give the perfect gift to your loved ones
Money Back
Not receiving an item applied to reward